Trošak dostave
3,50 €
3,50 €
Za narudžbe preko 40,00 €
Ostvarite 10% popusta na kupnju 3 ili više knjiga
(*Popust se ne odnosi na već snižene artikle)
III. dopunjeno izdanje, udžbenici Sveučilišta u Zagrebu
Na zalihi
Autor: | Ružica Lešić, Josip Borošić, Ivan Butorac, Mirjana herak Ćustić, Milan Poljak, Davor Romić |
Izdavač: | Zrinski d.d. |
Broj Stranica: | 660 |
Format: | 175x245 mm |
Uvez: | tvrdi |
Godina izdanja: | 2016. |
Barkod: | 9789531551335 |
Povrćarstvo je knjiga je namijenjena studentima agronomije, agronomima, savjetodavnoj službi i poljoprivrednim ljekarnama, profesorima u srednjim poljoprivrednim školama, te proizvođačima koji već imaju osnovna znanja o biljnoj proizvodnji, a žele se usmjeriti na intenzivnu proizvodnju povrća koristeći novija saznanja ili proizvodnju manje poznatih vrsta povrća za tržište i preradu. Poznavanje bioloških svojstava, potreba za makro i mikrohranjivima i glavnih načina uzgoja povrća, predstavlja osnovu za prilagođavanje tehnologija specifičnim uvjetima i kreiranje novih, uključujući nove čimbenike (kultivare, tehničke inovacije i dr.), a uvažavajući principe održive proizvodnje povrća.
3,50 €
Za narudžbe preko 40,00 €
Pouzećem, karticama (jednokratno ili do 12 rata), e-bankarstvom