Trošak dostave
3,50 €
3,50 €
Za narudžbe preko 40,00 €
Ostvarite 10% popusta na kupnju 3 ili više knjiga
(*Popust se ne odnosi na već snižene artikle)
Fermentirano je nova knjiga vrsne kuharice Maje Kefeček koja se bavi intemom u krugovima poznavatelja dobre i zdrave prehrane.
Nema na zalihi
Format: | 14,5x19 |
Uvez: | meki |
Godina izdanja: | 2016 |
Broj Stranica: | 64 |
Fermentirano je nova knjiga vrsne kuharice Maje Kefeček koja se bavi intemom u krugovima poznavatelja dobre i zdrave prehrane. Iako vam se može učiniti da o fermentaciji ništa ne znate, i sami već vjerojatno uvelike koristite fermentirane proizvode poput octa, jogurta, kefira, miso paste ili u našim krajevima posebno omiljenih kiselog zelja i kisele repe._x000D_
_x000D_
Knjiga nudi tridesetak recepata za razna jela, napitke, pa čak i egzotične začine pomoću kojih ćete osvježiti svoju prehranu, ali i tijelo. Procesom fermentacije, hrana postaje puna dragocjenih probiotika, enzima i dobrih bakterija koji nam pomažu u održavanju zdrave crijevne flore, zdravlja i imuniteta! _x000D_
_x000D_
Fermentacija djelomično razgrađuje sastojke hrane, čineći je lakše probavljivom, a hranjive sastojke lakše dostupnima, povećava nutritivnu vrijednost hrane, pomaže u regulaciji pH ravnoteže. Osim toga, fermentirani proizvodi pomažu i kod detoksikacije, u borbi protiv alergija, pri regulaciji tjelesne težine, jačaju imunitet, pomažu i smanjuju štetne masnoće u krvi. _x000D_
3,50 €
Za narudžbe preko 40,00 €
Pouzećem, karticama (jednokratno ili do 12 rata), e-bankarstvom