Trošak dostave
3,50 €
3,50 €
Za narudžbe preko 40,00 €
Ostvarite 10% popusta na kupnju 3 ili više knjiga
(*Popust se ne odnosi na već snižene artikle)
Autor: | Maja Kefeček |
Broj Stranica: | 64 |
Izdavač: | Planetopija |
Format: | 145x190 mm |
Godina izdanja: | 2015 |
Barkod: | 978-953-257-330-5 |
Uvez: | meki |
Iako je danas čokolada uobičajena namirnica, još uvijek nosi dašak južnoameričke egzotike, a čokoladu spravljenu kod kuće rijetko da će netko odbiti kušati. Jednostavne za pripremu, a fantastičnog okusa, Maja Kefeček u ovoj kuharici nudi veganske slastice od čokolade kojima ćete teško odoljeti. Probajte pikantnu čokoladnu kremu s đumbirom i narančom ili mediteransku čoko pitu s pinjolima, bademima i smokvama, ali i izvrsne klasike u veganskom ruhu: vjerojatno jedva čekate da napravite domaću crnu ili bijelu čokoladu, slasnu sahericu, browneije ili jaffa kekse. Naši su favoriti superfood čokolada, štrudla s čokoladom i kruškama te čokoladna tjestenina. A tu je i ljuto grah varivo, da, pogađate, s čokoladom! Možete li odoljeti takvom izazovu?
Fotografije u kuharici i stiliziranje hrane ovoga puta potpisuje sjajna Maja Danica Pečanić.
3,50 €
Za narudžbe preko 40,00 €
Pouzećem, karticama (jednokratno ili do 12 rata), e-bankarstvom